Egy buliból tartott hazafelé, de azóta nem adott életjelet magáról...

Frissítés: A Tiszában egy fiatal fiú holttestére bukkantak. A rendőrség levette a honlapjáról az eltűnt fiú keresésére szóló felhívást. Valószínű, hogy a holttest a 17 éves Járomi Bencéé.

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Járomi Bence 17 éves tiszavárkonyi lakost. A fiú 2017. december 23-án éjjel 1 óra körül egy szolnoki szórakozóhelyről gyalogosan távozott ismeretlen helyre, és azóta nem adott életjelet magáról.

Az eltűnt fiú körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú. Az arca ovális, a haja barna, felül oldalra fésült és oldalt felnyírt. A szeme barna és barna keretes szemüveget viselt.

Eltűnésekor fekete színű farmert, fekete színű pulóvert, fekete orkán kabátot, és egy fekete magas szárú cipőt viselt.

A Szolnoki Rendőrkapitányság arra kér mindenkit, hogy aki a képen látható Járomi Bencét felismeri, eltűnésének körülményeiről vagy a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.